De'é Najs

Sommaren är här igen. gårdagen var grå, regnig och kylig, men idag skiner solen igen. Dessutom dags för fotboll igen. Möter Harlösa borta med U-laget. Ska bli riktigt skönt att komma ut på planen igen.

Det som rä bra med att spela match på söndag eftermiddagar är att då har man hela förmiddan på sig att göra ingenting, och det är just på söndag-förmiddagar som alla dåliga amerikanska komediserier går på TV. Helt underbart:)

sjudundrande huvudverk

Usch vad jag varit bakis idag. Vaknade och hade en grym huvudverk. Vid ett stack jag bort till Brange som beställt pizza. Åt och tittade på film med Med Brange och Ashe(hur fan stavar man namnet?). Jag varken åt eller tittade jättemycket på filmen.. jag somnade nämligen. Sen gick vi ut och satte oss i en soffa. Jag låg mellan killarna som satt och rökte vattenpipa. Fick massa konstigaskrattatacker, så jag började nästan tro att jag inte nyktrat till helt än.

Så, varifrån kommer denna fruktansvärda baksmälla? jo, såhär var det:

Igår bestämde vi oss för att grilla. eftersom jag själv var petad och inte skulle spela hade jag ju faktiskt tid att vara med. Så vi drog ihop massa folk och satt nedanför mig och grillade och drack öl mellan 5 och nio. Sen blev det allt för kallt så vi packae in oss i mitt lilla koridorrum. Vi satt här 13 pers och hade trevligt. vid elva stack vi på mellanfest hos Anders på sparta. Blev lite snack och mer dricka där också. Därifrån stack jag till Schlagernatten på image57Helsingkrona med Anders och träffade de andra phös-killarna också. Mina andra kompisar stack till Lophtet där det var fadderfest för kemisektionen. Jag och Anders stack dit vid ett och det var hel tomt där. det var bara de som jobbade(alltså kemi-phöset) och mina maskinkompisar, plus en stackars alkoliserad kemi-phadder.

En trevlig kväll blev det iaf, men mycket öl och därmed en sjudundrande huvudverk idag.

Framtiden kan komma när den vill, hur den vill. Jag är beredd på den.
Jag avslutar den här dagen med att citera kapten Jack Sparrow:

Give me that Horizon

petad

Så får man inte spela idag heller...jaja... jag har iaf bruna ögon idag... gillar mina linser;)

image56

Fotbollsdax

Nu bär dert snart av till fotbollsträning igen. Helt underbart ju! Vädret är perfekt och jag är så fotbollssugen så du anar inte. Nu är det bara att hoppas på att jag gör en bra träning och att tränarna tyckte jag var tillräckligt bra i tisdags så att jag får spela imorgon. hoppas hoppas hoppas.


Najs

Har precis kommit hem från U-lagsmatch. Vann med 1-0. Gjorde väl inte jättemycket, men det lilla jag gjorde gjorde jag ju bra... Var aktiv och så:P

Hittade lite bilder från svenska cupen matchen som jag lägger ut nedan.

image54

Och nu?

Sitter hemma i mitt rum och funderar nu. ska ajg sticka hem till mamma och pappa nu, eller ska jag vänta en timme? ska jag sringa och be em skjutsa mig, ska jag ta bussen, eller ska jag cykla?cykeln är ju faktiskt smidigast. tror det får bli det.. och så hoppas jag på att det finns något att äta där. Jaja. då sticker jag nu. ses inatt

Fadder-sittning

Nu tänkte jag berätta om helgens bravader. I fredags var det då faddersittning på maskin inför nollningen 2007. Jag och gänget ska ha en alldeles egen faddergrupp. Nollningens tema är i år "film" och vi har då kommit på det underbara temat "M in Black" till vår grupp. Helt perfekt.

I fredags då. Hur var vkällen? Jo, den var helt toppen. Vi började med förfest på helsingkrona hemma hos sofia och viktor (, nu låter det som de är sambos men så e det inte, de bor bara i samma korridor), vid halv fem. Där blev det nån öl och lite drinkar och mycket trevligt sällskap. När vi skolle dra oss bort till M-cafét var vi nog hela femton stycken.image53

Väl nere i M-husets källare och Joe cool cafe blev det fördrink och namnlekar innan vi satte oss till bords. M in Black satt nästan längst ner på ena bordet, och där höll vi låda hela kvällen (med victor i spetsen). Till förrätt blev det klassikern ärtsoppa och punsch. Sjungandet började redan innan maten kom ut och fortsatte tills det var dags att gå. Mellan förrätten och varmrätten drog festen igång ordentligt. vi sjöng och stod på både stolar och bord. Tvingade phöset att sjunga på både tyska och skånska. Det blev även en hel del lambo på dem.

Hela tiden delades det ut öl, vin och cider. Efterrätten slukades mest i all hast mellan snapsen och sångerna. Så småningom bar det av till hallands där det dansades och dansades natten lång.

what?

Jag hoppas att det bara är tillfälligt men ALLT har bara försvunnit från min blogg... inte alls roligt

tjallå

Äntligen utvilad. Gick och la mig elva igår och sov till tio i morse. iofs med en del störningar från SSKK (SportSuparKlubben Kamraterna), korridoren längst ner i huset, som hade en gaanska stor fest. lagom till jag skulle gå å lägga mig dunkade "Botten anna" och "sång om ingenting" över hela delfi. vid tolv-tiden fick jag ett inbjudnings-sms och vid fem var det nåt fyllo uppe och ringde på allas ringklockor. Jag blev först riktigt chockad, sen hörde jag hur det ringde inne hos grannarna, så då vände jag mig om och somnade. Chetan berättade idag att han varit uppe för att kolla vem de va, å då hade de vatt en svinfull kille som bara svamlade, så jag missade inget ;)

Så vad händer idag då? Jo, jag ska åka till sjöbo och titta när mitt lag spelar. Jag räknar inte med att få spela, med tanke på att jag ska vara reservmålvakt.  Men vi får väl se. Jag ska åka dit och ta med mig mitt bästa humör i alla fall.

image51

perfekt?

Jag kunde bara inte låta bli. fick en länk skickad till mig från sofia... Dra muspekaren över bilderna.
http://crazy.spray.se/showframed.aspx?id=257ae12b-9a15-4bc9-b268-f13605fe5895&url=http://www.glennferon.com/portfolio1/portfolio01.html

meningsfullt?

image50Jag tänkte att det kanske nu var dags att skriva ett inlägg med något vettigt innehåll, men jag vet inte vad ett sådant innehåller... så det var lättare sagt än gjort. Ska se vad jag kan komma på...

Jag kom nyss hem från träningen. Visade sig att jag inte får spela i A-laget på söndag p.g.a. mitt skit-resultat i lördags. Inte för jag vet hur det skulle vara uppmuntrande... men så är det i alla fall. Men jag får iaf följa med som reservmålvakt. Fan.

Vad har mer hänt då? jo just det, jag har kollat svaren på mekaniktentan jag gjorde. Visade sig att jag inte hade rätt på en enda uppgift. *yey*

Sen är det ju allt annat. börjar tappa lusten nu alltså. Jag vet att det finns de med mycket större och värre problem, men jag måste fan få vara lite deppig ibland. Även små problem kan vara jobbiga om de alla attackerar samtidigt och vid helt fel tillfälle.

Ingenting blir ju sen bättre av bråk med Christian. Fattar inte varför det alltid ska bli såhär, vill ju inte det. Men detta är varken rätt plats eller tid att ta upp det på.

Jag känner mig som en riktig stämningsnedsättare nu, så det börjar väl bli dags att runda av.

Men ett ljussken i all elände är ändå att jag fått sommarjobb på tetrapack. Fick brevet om det igår, så det blir 9 veckors skiftjobb här i lund. massa pengar. Underbart.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska berätta. Jo just det, har idag nytt rekord, tio personer har besökt min blogg. men fortfarande inte en enda kommentar...

meningslös

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva... mår bara piss. ont i huvudet. hängig och känner mig så meningslös. Vad är poängen med nånting?  jag vet inte.
 Kan de vara skadligt med för bra självförtroende? Jag börjar nästan tro det. Jag är så fruktansvärt nöjd med mig själv, utseende och personlighet och så vidare... men det innebär också att när andra inte verkar se eller uppskatta det blir man bara ännu mer knäckt och nertrampad i skorna.
image49

och vad jag definitivt inte behöver är att få höra ´vilken dålig människa jag har blivit. visst. Plugget är inte den enda anledning till att jag mår som jag mår, men ibland mår man inte bra. Jag har mina svackor och de kan vara ganska djupa. men gör det då inte värre genom att klanka ner på mig. försök förstå mig eller låt mig vara!

Fest?

Vad hände? jag hade ju planerat utgång med de andra idag. måste få använda några av alla mina underbara skor... men framförallt vill jag supa mig redlös (överdriver).Men så blev det inte...

Nystart

image48Ja, då var det ny design igen. kände inte att den andra var så bra. Trivs betydligt bättre emd denhär, men det får vi väl se hur länge det varar.

Idag är en sådan där jobbig dag. Har inte lust att göra någonting. Allt är bara fel. Känner mig liten tom och betydelselös. Vill bara gå och lägga mig och ligga kvar där i en vecka, men jag vet att det är en omöjlighet. Har alldeles för mycket med skolan och med fotbollen för att hinna med sånt tjafs.

Varför är det såhär då? Jag vet faktiskt inte. Känner mig psykiskt knäckt, till stor del av allt pluggande sista tiden, men inte bara därför. Känner mig nermosad i skorna. Jobbigt är det i alla fall. Har försökt allt för att bli bättre. har ätit MÄNGDER med glass, men det hjälper inte. Har ittat på fotboll, det hjälper inte. Det enda som varit i närheten av att lyckats har varit att designa om bloggen, men nu är det gjort och den tomma känslan kommer tillbaka. så vad ska man göra nu? gå och lägga sig kanske? jo, det vore nog en ide. om jag orkar lyfta mig från stolen

100 höjdare

image46Hundra höjdare nu. Leifing... vad fan är det? jo, Leif protesterar mot stressen i dagens samhälle genom att gå jättelångsamt, alltså utför han "Leifing". Inte nog med det, han är idrottslärare och lär ut detta dumma påhitt  till gymnasieelever...ojojoj... Mycket konstigt folk det finns.

Så nu när 100 höjdare är slut måste jag tyvärr fortsätta med den j*vla mekaniken... finns inte mycket att göra, det är bara att kämpa på.

kaffe-filosofi

image45mekanik-plugg står på schemat. Har kaffepaus just nu, så att ajg ska orka hela natten. Tänkte att jag skulle sitta så länge idag att jag inte känner ett tvång av att plugga så mycket imorgon, men det kan jag väl bara drömma om.

Tänkte att om jag räknar hela natten nu kan jag ta det lugnt imorgon kväll och göra något jag tycker är kul, bara ta det lugt och se en film eller nåt och vara utvilad till tentan på onsdag. vi får väl se hur det går med mina planer.

Som sagt har jag kaffepaus just nu. Kokade nyss en kopp kaffe till mig. Jag har kommit fram till att det inte blir så bra att göra bara en eller två koppar. Man måste göra minst fyra koppar för att kaffet ska bli lyckat. detta på grund av att annars har man inte tillräckligt mycket pulver och det blir bara blaskigt. Vad kan vi dra för slutsats av detta? jo att kaffe är inte gott att dricka själv. vem vill dricka kaffe med mig?

Syskonkärlek

image44

helt jävla underbart...

vilken jävla dag. Var tidigt i skolan idag för att plugga. Jag och Sofia satte oss ute på gräset. Vi räknade nästan ingen mekanik. Vid lunch flyttade vi ner i "smörjgropen" utanför maskinhuset. Där grillade vi sedan och satt och solade. Så idag har jag blivit både röd och brun *stolt*

Helt plötsligt trillade sedan min telefon ner i marken och  nu fungerar den inte.... faaan

Ingenting går som det ska längre...

faaan

mm-... nu är jag inte bara sur och irriterad och nere för att matche gick fel... nu e jag full också... ska plugga imorgon bitti... attans

krossad

Så var den drömmen som bortblåst. Efter dagens match lär jag väl aldrig få chansen i A-laget igen. Vi förlorade med 6-2! Helt ofattbart, så dåligt spelade vi inte. de flesta målen skulle målvakten tagit... och just de ja,... det är jag som är målis...

Fan va jag känner mig nere just nu...

spring hem full

två timmar, sen sticker jag. börjar bli riktigt nervös. måste måste måste spela bra.

Sofia skickade ett spel till mig igår jag satt och roade mig med, spring hem full. helt sjukt och inte lätt. tror jag kom 62 meter som längst.

Knep och knåp

Det är fest överallt! Jag blir så fruktansvärt festsugen! Men ska ju upp och spela svenska cupen imorgon, så det har blivit till att ta det lugnt hela kvällen.hela Delfi är översvämmat av grillfester och Det var inte mycket bättre borta på kämnärrätten. Så jag ahr suttit och knepat och knåpat med html. Har också insett hur dålig jag är på det och hur otroligt dålig disciplin jag har. Snacka om att det ser amatörmässigt ut, men jag e ju bara en amatör, så det får väl va så antar jag:P nu är jag iaf en liten bit på väg

Så viktig fotbollsmatch imorgon då. Ska upp och äta en riktigt stor frukost med gröt och hela köret. Sen bär det av till veberöd vid tolvtiden. Fika med laget och sedan uppvätmning. klockan 2 smäller det sedan. Svenska cupen, Veberöd - Asarum. Spännande spännande.

är det ett skämt?

image41Malmö FF:s damer har alltså bytt namn till LdB FC malmö. Det låter ju så fruktansvärt fånigt! Jag förstår att de gör det, de får 24 miljoner som de VERKLIGEN behöver... men de hade väl kunnat byta till ett lite bättre namn? det låter ju så fruktansvärt oseriöst så de e inte sant.

 Och loggan är ju också skrattretande överst står det "since 2007" och sen apstort "LdB"... ja, ni ser ju själva på bilden.. men som sagt... de behövde pengarna... själv tycker jag det bara är bra att de bryter med herrarna och jag kan utan att skämmas äntligen heja på malmös damlag utan att behöva tillhöra det ljusblå packet.

Själv har jag nyss kommit hem från fotbollsträningen och har fått veta att det är jag som står i kassen i svenska cupen på lördag. då måste jag fan i mej visa hur bra jag faktiskt är.

snart

Snart är jag nog en stolt ägare av en ny Ipod. Julafton

Egen hylla i kylen

Jag är helt överlycklig! nu har jag äntligen fått en helt egen hylla i kylen! Jag får plats med min mat!

Brunögd

när jag kom hem idag efter att ha skrivit min tenta i linjär Algebra(som jag tror jag klarade galant) upptäckte jag att mina bruna linser kommit. Beställde ett par brunförgade linser i måndags för att testa hur det var att vara brunögd. Det funkade fint. Trivdes väldigt bra med det. Är ju ovant att ha linser, men det är väl en vanesak antar jag. Så nu kommer ni framöver se miog som brunögd lite då och då.
Batterierna i kameran dog, så bilder får komma en annan dag

7-1??

Har precis kollat på fotboll. Man.United mot Roma. 7-1... är det ett skämt? snacka om att Roma va knäckta...

Annars då? Jo jag har plggat idag... eller låtsats iaf. Har så fruktansvärd dålig självdisciplin, men hoppas på att det ska gå ändå. Lin.Alg- tenta imorgon eftermiddag.

Jag har köpt ett korsord idag som jag ska sätta upp på toalettn. Man måste ju ha lite sysselsättning där på Dass:P

Nu är jag fruktansvärt trött. tror det blir till att krypa till kojs nu.

Älskar

Detta halsband fick jag av mina kära systrar i helgen. Jag älskar det. Jag är fullt medveten om att det är en billig grej från Åhlens, men jag tycker det är så fint!
image40

fotboll, plugg och tv

Idag har jag spelat min viktigaste fotbollsmatch hittills. Avgörande för mig och Ying, vem som ska stå med A-laget. Vi föärlorade med 4-0, jag släppte bara in ett mål. Men jag förstår inte hur de ska kunna avgöra vem som ska stå efter idag. motvind i ena halvlek medvind i andra, inte jättemycket att göra. Inte precis rättvist att ta ett beslut grundat på dagens prestationer.

Idag har jag lärt mig räkna egenvärden, egenvektorer, och hur man diagonaliserar matriser. Har även tagit reda på hur man får fram en projektionsmatris. hoppas jag kan vara lika duktig de kommande dagarna så att jag klarar min j*vla tenta

Just nu sitter jag och tittar på TV med min "underbara" lillasyster johanna. Hon ska sova här inatt och imorgon bitti åker vi ut till Juleboda för att fira påsk, och mig.

pinsamt

ojojoj vad jag skäms. upptäckte nyss att jag stavat "beer" med ea istället för ee.. blir ju en helt annan innebörd. pinsamt pinsamt

Fortfarande omotiverad till tusen

Idag skulle ju jag och sofia vara så otroligt duktiga och plugga hela natten, men vi var aldeles för tröta båda två, så det blev inte så. Vi har inte gjort alls mycket. men det lilla vi gjort har vi gjort sjukt bra;)
image39

Dagens citat:


"All right, brain, Idon't like you
and you don't like me - so let's
just do this and I'll get back to
killing you with beer"
                                - Homer Simpson

sjukt omotiverad

Just nu är jag inte alls motiverad till att plugga! Det går bara inte att ta fram matteböckerna.

Diva-Dag

Idag har jag lekt Diva i mina gigantiska solglasögon. Har legat i maskinparken och solat med Sofia hela dagen. Vi hade planerat att plugga linjär Algebra, men vi gjorde inte alls så mycket som vi tänkt. Vi gick istället och köpte glass på ICA-tuna...


image33image34image35




Nu kronglar Blogg.se så mycket att jag tror jag går och gör något annat.

Saker jag borde göra:image38

Städa färdigt
Plugga Linjär Algebra
Laga mat


Saker jag vill göra:

Inget av det jag borde göra
titta på film med någon












 

Dagens

Läst i IQ-student:

Vid kyssar bildar kroppen signalämnet neuropeptider.
Ett ämne som gör att du får större motståndskraft mot
sjukdomar. Så kyss mer och håll dig frisk!

Vinna Ipod

Ja så är det. ägnar just nu mycket tid åt att försöka vinna en Ipod på www.mujabi.com. Om du vill hjälpa till kan du ju höra av dig. skulle vara väldigt uppskattat.

Så nu är det kanske dags för en liten uppdatering?
Har varit i danmark under helgen med fotbollslaget. Åkte i fredags morse. Eftersom det var min födelsedag hade min mamma varit snäll och bakat en tårta till mig som jag hade med i bussen. Den såg ut som en fotboll, och smakade underbart! under kvällen sjöng hela laget för mig på restaurangen och sen njöt jag av pizzabuffen. det blev lite öl och lite vin, men gick faktiskt och la mig tidigt.

Lördag var det träning 8.00 och det var ganska kämpigt. Fötterna fulla av blåsor från de nya fotbollsskorna och benen fyllda av träningsverk. Men jag lyckades genomlida den. Lunchen blev en katastrof. Istället för den utlovade pastarätten fick vi baguetter... Man kände sig helt uppsvälld och inte särskillt mätt efter det. Träning igen på eftermiddagen och det var precis att man kunde stappla sig igenom.

Det var ju meningen att det skulle bli fest på kvällen men det blev inte riktigt så för min del... Upptäckte först att min klänning krympt i tväten, sen att ajg itne kunde ha på mig mina skor p.g.a. blåsorna. När vi kom till middagen visade det sig att det blivit fel igen och vi skulle varit där en halvtimme tidigare. Så det började inte bra och efter bowlingen (som jag för övrigt var riktigt bra på) blev jag bara så otroligt trött, så jag gick å la mig.  De andra fortsatte springa runt i stugan och jag somnade inte förrän jättesent, men det var i alla fall skönt morgonen efter att jag hållit mig hyfsat nykter. Hade också packat nästan allt, så när jag vaknade i orse var det bara att slänga ner lakanen i väskan och sedan gå till frukostbuffén med pannkakor och wienerbröd.

RSS 2.0