Fadder-sittning

Nu tänkte jag berätta om helgens bravader. I fredags var det då faddersittning på maskin inför nollningen 2007. Jag och gänget ska ha en alldeles egen faddergrupp. Nollningens tema är i år "film" och vi har då kommit på det underbara temat "M in Black" till vår grupp. Helt perfekt.

I fredags då. Hur var vkällen? Jo, den var helt toppen. Vi började med förfest på helsingkrona hemma hos sofia och viktor (, nu låter det som de är sambos men så e det inte, de bor bara i samma korridor), vid halv fem. Där blev det nån öl och lite drinkar och mycket trevligt sällskap. När vi skolle dra oss bort till M-cafét var vi nog hela femton stycken.image53

Väl nere i M-husets källare och Joe cool cafe blev det fördrink och namnlekar innan vi satte oss till bords. M in Black satt nästan längst ner på ena bordet, och där höll vi låda hela kvällen (med victor i spetsen). Till förrätt blev det klassikern ärtsoppa och punsch. Sjungandet började redan innan maten kom ut och fortsatte tills det var dags att gå. Mellan förrätten och varmrätten drog festen igång ordentligt. vi sjöng och stod på både stolar och bord. Tvingade phöset att sjunga på både tyska och skånska. Det blev även en hel del lambo på dem.

Hela tiden delades det ut öl, vin och cider. Efterrätten slukades mest i all hast mellan snapsen och sångerna. Så småningom bar det av till hallands där det dansades och dansades natten lång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0