Imorgon är en stor dag

Idag köpte jag tjejtidning... SOLO blev det. lärde mig mycket viktiga saker.Exempel:

Därför gillar inte killar att smsa:
Av precis samma anledning som de inte gillar att sitta länge och prata i telefon, eller snacka på msn. Killar gillar inte att analysera. Killar har varken tid eller lust att älta efter att man redan sagt det man ska.

Så nu vet jag det. Men tror nog nästan det var det enda jag lärde mig. Får nog förlita mig på att inhämta kunskap från andra källor. Till exempel min mekanikbok kanske? Borde verkligen plugga. Men fick idag veta att jag klarade Matlab-tentan i alla fall, så idag ycker jag ändå jag förtjänat att mygla lite med pluggandet.

Imorgon hämtar jag min nyckel till mitt rum. Ska bli spännande att se vad det är för ställe jag ska bo på. Är faktiskt en aning nervös till och med. Men det blir säkert bra. Ska nog börja flytta in redan på fredag tror jag. Om jag fortfarande är sjuk imorgon börjar jag nog redan då. Jag får se. får se om jag vågar flytta över huvudtaget. Nu när man tänker på det börjar det nästan bli lite skrämmande.90676-29


längst upp till höger tror jag är min korridorbalkong...









cykelfiske

Idag när jag skulle ta hem mammas cykel som stått på skolan över helgen upptäckte jag att någon jävel lagt den i konstverket utanför amttehuset. Därför har jag nu under kvällen varit där för att försöka få upp den. Efter lång tid ringde sofia till viktor som kom och hur lätt som helst klättreade upp i den tre meter höga tratten och fiskade upp cykeln till mig. TACK!


den 25:e smäller det

Alla har väl hört Magnus Ugglas låt: kung för en dag?! jo, det utgår jag från att alla gjort. Jag citerar nu:

90676-27"Fast man saknar allt av värde varje månad den 24:e så i samma stund som lönen går att nå skall det genast ut och handlas hela klädskåpet förvandlas sen man svurit att aldrig mera äta nudlar ifrån Tokyo skall hela ens gäng ut på en sväng och sätta sprätt på varje peng"



Dagen började med att Johanna kom upp på mitt rum och gormade ungefär tjugo över nio. "ska du med till farmor och fika och sen åka till ILVA?" I vanliga fall hade jag nog sagt: "Nej jag är sjuk låt mig vara" Men inte idag. Jag svarade istället "mmm".

Jag tog ett kort kallt bad (varmvattnet tog slut efter att halva badkaret fyllts) och sen var jag fit for fight. Så vi åkte ut till farmor i staffanstorp vid halv elva, och där fick vi kaffe och kakor, vilket blev min frukost.

Vi var hos farmor en knapp timme och satt och småpratade, sedan åkte vi vidare till ILVA. Gick runt där och tittade ett tag och jag höäll mig i skinnet och köpte inte en endaste grej. Riktigt stolt över mig själv faktiskt.

När vi kom hem åt vi lunch och sedan kläckte mamma den underbara id'en att vi skulle åka till Nova. jag tänkte att det var ju himla bra, för då kunde jag ju bunkra upp med schampo och balsam från rusta, nu inför flytten. Så jag följde även med dit.

Vi började på Rusta och jag gjorde av med ca 400 kronor. Det jag köpte var:
2 flaskor schampo
3 flaskor Balsam
2 förpackningar fryspåsar (en 2-liters och en 3-liters)
1 blommig skruvdragare (kunde bara inte låta bli)
2 chokladkakor (till mamma. hon ville så gärna ha dem då de var "ko-mönstrade")

Sedan bar det iväg in på Nova. Jag skulle ju inte göra av med mer pengar... men så blev det inte. Helt plötsligt stod jag inne på Esprit, med två par riktigt snygga byxor i ena handen och mitt Visakort i den andra. Så helt plötsligt blev jag av med 600 kronor till...

Jsg är väl medveten om att jag inte har spenderat så mycket pengar, men i och med att jag flyttar snart borde jag spara varje litet korvöre kan man ju tycka. Detta innebär att resten av denna månaden är det bara riktigt nödvändiga saker som får inhandlas. ajajaj... månaden har ju inte ens börjat...

Beräkningsmiss

GAH! Allt började bra när de kom hem. sen började gnället. och gnället. och gnället. klagade på i princip allt. ingenting på att jag inte hade städat, men på saker som att jag inte hade gått ut med soporna, inte hade handlat idag, min bag in box vodka... Jag blir galen...

Helt plötsligt kom jag igen ihåg varför det ska bli så kul att flytta.

halsont

90676-26Jag vaknade med en hemskt öm hals i morse. så idag har jag suttit i min soffa med mitt älskade täcke, tittat på film, druckit te och räknat matte. Jag såg "stolthet och fördom" vid lunch, och tro det eller ej, men det var faktiskt rbra.

Om en timme ungefär kommer min älskade familj hem från bulgarien igen, occh då hoppas de på att jag har mat till dem. de lär bli så besvikna.

Nä. nu var det något annat jag skulle göra. just det, röja upp i köket tills de kommer hem.

Nattbesök

Nä det är nog inte så intressant som det låter. Det är bara mina tankar som hälsar på. Jg vågar inte gå och lägga mig för tanken på vad de skulle hitta på då.

Krossad ännu en gång

Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas. Inget blir någonsin som jag vill eller tänkt. Hade varit mycket bätre om alla kunde se saker på samma sätt som jag.  Då hade det blivit mycket lättare.

90676-25Jag är nu lite fundersam på hur jag ska fortsätta. funderar på att för tillfället sätta mig i soffan och titta på TV samtidigt som jag käkar godis och dricker te. Ja. Så får det nog bli, det låter bra.

Känenr mig helt svag i hela  kroppen och har ett stort stort hål i magen. Det är den närmaste förklaring jag kan ge. Vill bara banka in vett i allas huvud. gaaah! orkar inte mer!

iskall dag

90676-24Idag är en kall dag. det är kallt på många sätt.

Iskallt  är vad huset jag bor i är. Om termometern där nere stämmer är det just nu 14 grader varmt i köket. ligger nedbäddad i soffan under mitt duntäcke och huttrar och tittar på Happy Gilmore.

Iskallt blev mitt kaffe innan jag hann dricka det.

Iskalla var mina tår och fingrar  i morse när jag äntligen var framme i skolan. Fick slå upp dörren i morse p.g.a. all snö utanför. Väntade 20 minuter på bussen innan jag insåg att den inte tänkte komma och gick i 45 minuter för att komma till skolan.

Iskalla var mina makaroner när mamma äntligen pratat klart i telefon med mig och jag äntligen kunde sätta mig ner för att äta.


På något sätt känns det som att imorgon är den dagen då allt kommer tina lite. Även om inte allt blir bra och sommaren inte kommer än, så kommer det nog bli lite varmare i alla fall. Jag känner det på mig. har en bra känsla i magen.


ta hand om mig


Jag tror jag har fattat det nu. Jag behöver någon som kan ta hand om mig och skämma bort mig. Om inte du inte är sådan får vi väl lära dig det, eller så är det dags för mig att gå vidare.


90676-23Jag är helt och fullt medveten om vad alla tycker. Om man ser det logiskt tycker jag ju precis likadant. Men det är inte alltid så lätt så att man bara kan göra det som är mest logiskt. Så lätt är inte livet. Då hade det ju inte varit någon utmaning, inte sant?


 
Nu har jag berättat om vad jag borde, men inte gjort idag (möjligtvis en aning abstrakt). Vad har jag faktiskt gjort då?

Jo, jag har varit på en föreläsning i mekanik, underbart? javisst, precis som vanligt. sen har jag låtsats plugga lite. Vid lunch gick jag hem till Sofia och hon bjöd på makaroner och köttbullar.

Jag hade tur som slapp cykla eller gå hem i snöstormen, eftersom Sofia och hennes mamma skulle hem till mig och gå på mitt golv. Så ja, de körde mig hem och gick på mitt golv. ganska schyst deal tyckte jag. Har i övrigt haft ett ganskatråkig dag. ensam hemma fortfarande. Min iPod har gått sönder och garantin har gått ut..


trasig

Varför kan jag inte bara säga vad jag tycker och tänker? det behöver ju inte vara så jävla svårt. men hur mycket jag än tänker i förväg blir det ändå bara fel eller ingenting när det väl gäller.

Just nu känner jag mig trasig, liten och obrukbar, precis som cykeln.

Men snart flyttar jag och på något sätt känns det som att mycket kommer lösa upp sig då. Jag ska ta och ringa AFB imorgon och se om jag kan hämta nyckeln tidigare än bestämt. om föregående boende redan flyttat ut borde det ju inte vara några problem, men jag vet ju iofs inte om han fortfarande bor kvar. Vi får väl se när jag ringer helt enkelt.

Har varit ute i veberöd och tränat idag. Var riktigt svinigt kallt och jag hade inte mycket att göra i målet, så det blev ganska så kallt

Helt seriöst funderar jag på att sova nu. är jättetrött och orkar inte med min patetiska närvaro mer just nu.
trasig


















twice

Ja då var jag här igen. är trött och borde sova, men orkar inte ta mig för det. Antar att jag sitter uppe ett tag till och spelar alfapet eller liknande.

Satt och letade citat innan som jag kunde muntra upp sofia med. Hittade detta och det är ju bara så underbart!:

En sann gentlemann är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli.

inte sant?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu... har pluggat lite och tittat på film ikväll med micke och martina. Gjorde kalasgoda tackos också. mumsigt. Imorgon ska jag vara i skolan 9, trotts att jag inte börjar förrän 1. ska vara duktig och plugga massa. eller iaf dricka kaffe och äta muffins. Innan skolan måste jag hinna laga min punktering.. jobbigt.


så är det

90676-20Nu börjar tentorna närma sig och jag får mer och mer panik. är inte i fas för fem öre och är verkligen inte motiverad för att plugga. Borde ju egentlgien bara sätta mig med det och få det gjort. men jag kan det inte och har allt för mycket annat att tänka på för tillfället.

Nu flyttar jag snart!
tio dagar så får jag min nyckel. vad ska man ha med sig? hade velat börja packa nu, men allt jag kan komma på att jag ska ha med mig är sådant jag använder varje dag, å då är det ju inte lönt att packa ner det. kommer bara packas upp igen.mina filmer kan jag inte packa ner, de tittar jag på hela tiden. skolböckerna använder jag ju. datorn, det kommer inte på fråga. samma sak med tv,kläder och möbler...

Ny dag, nya bekymmer

balkongBörjade skriva om mina känslomässiga problem på ett väldigt ytligt sätt, men insåg snabbt att det inte skulle passa här.

Idag har jag mest gjort ingenting. hade lagfest här igår och det var itne förrän i morse jag insåg hur mycekt det faktiskt dracks. Hade 7(!) tomma vinflaskor och en tömd vinbox. Och vi var bara 11 personer. Trots det gick det inte jätevilt till, det var snarare riktigt trevligt.

Så, som sagt, dagen har varit väldigt lugn. har diskat lite vinglas, tittat på tv och låtsats räkna matte. Nuunder kvällen kom Christian och vi tittade på film. och imorgon är det skola igen. har ingen föreläsning förrän klockan 1, men ska vara i skolan tio för att plugga ändå. därmed börjar det väl bli dags att tänka på refrängen nu antar jag. så, sängen kallar.



Mission impossible

skrivbord
Ja, idag ska jag lyckas städa. Vet inte hur det ska gå till. först ska jag fixa till mitt rum, sedan är det resten av huset som gäller. Måste bli klar ikväll, eftersom det är lagfest här imorgon. jobbigt jobbigt jobbigt. Jag anser att du förstår mig när du ser bilden. och den är bara en liten del av rummet.

egentligen är det väl bäst att komma igång, men det är inte så lätt att börja. inget man ser fram emot precis.

Om 13 dagar flyttar jag. 13 dagar. Det är mindre än två veckor. ska bli så otroligt roligt! flytta hemmifrån för första gången. Studentkorridor på Delfi är det som gäller.


And she's back

jag menar, vad ska man göra?tår
alla hjärtans dag igår, och inte ens då skärpte han sig... inte ens ett sms passade det sig att skicka? Varför låter jag mig behandlas såhär? jag förstår det inte. Tycker jag är en så stark person som inte rättar mig efter andra, och trotts det är jag en sån toffel!

Så när han nu inte hade tid igår dejtade jag sofia istället. hade välsigt väldigt trevligt med mat på temptation och film. jag betedde mig som en riktig gentleman. Hade blomma till min dejt och bjöd på efterrätten. Det är tur att någon vet hur man ska uppföra sig i alla fall.

Ikväll är det då träning igen. Åker ut till Veberöd som vanligt vid 6-tiden och kommer hem mellan 10 och 11 någon gång. Tar ganska mycket tid den där fotbollen... men det är värt varenda minut.



hemma igen.
rena högstadiefasonerna på träningen. orkar inte med sådana löjliga tjejfasoner. Men det lägger vi bakom oss bnu och så fokuserar vi på lördagens match. spelar mot Borgeby, och då ska jag visa varför jag ska vara A-lagsmålvakt. heja mig!

RSS 2.0