Happy ending

Har en ny favoritlåt:

Happy ending - Mika

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told
No hope, or love, or glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' everyday

inte bra

Klockan är tolv och jag har precis gått upp ur sängen för andra gången. första gången var vid halv elva. då gick jag och åt frukost, ett halvt paket glass. Sen orkade jag inte med mitt liv och alla funderingar så jag gick och la mig igen och hoppades på att vakna upp som någon annan, men det gjorde jag inte.

jag är bara så fruktansvärt elak.

Dagens citat

"Att tentaplugga är nästan som att vara på festival."



Kårbalen

image61image62image63
I lördags var det kårbal. finns inte jättemycket att berätta om det, men har iaf fått några fina bilder. kommer kanske mer imorgon. På bilderna från vänster:
Sofia, Peter, Jag, Christian, Martina och Micke. Vi var så vackra

allmänt

Det är kanske bara att inse att det inte kommer några blder från tandem på m-sektionens sida. Jag nöjer mig med att kolla på bilderna från nationerna då. Någon vidare sammanfattning är jag inte heller så sugen på att göra. Kanske kommer någon gång i framtiden.

image59Idag är jag brunögd igen. Gillar mina linser skarpt. undrar hur länge de håller... har ingen aning.. men ett tag till borde det u vara.

Just nu sitter jag och är nojig. är så mycket jag borde göra, men ändå gör jag inget... Jag måste få koll på situationen. vad är det egentligen som händer? Jag vet inte. Och då överanalyserar jag.. å sen har jag ingen aning om vad jag ska göra och blir totalspattig. *suck*

Man vill inte vara efterhängsen men man vill inte heller bli bortglömd. hur hittar man balansen? och hur får man den bekräftelse man behöver?

Min Ipod har inte kommit än heller. vill ha den nu!!! väntar på min blåa iPod shuffle. Känner mig knappt som en människa längre utan min musik.

sliten

Tandemstafetten är avklarad. har varit hemma sen igår eftermiddag. är fortfarande helt slut p.g.a. för lite sömn. Ska skriva en bättre sammanfattning någon annan dag, men väntar nog till bilderna läggs upp.

RSS 2.0