Så jävla förbannad

Jag är bara riktigt pissed just nu. Varför är det såhär? tror jag blir galen. Du e ju så jävla dum!

tomt i skallen

jag hade väldigt gärna postat ett inlägg nu, men är så fruktansvärt trött att jag verkligen inte orkar. Ska äta lite mer godis, läsa lite industriell ekonomi och slutligen sova.

saknad

90676-30OOOH vad jag saknar dig emelie. men nu är det inte jättelång tid tills du kommer tillbaka. ett halvår ungefär va?

saknar även sommaren! men nu verkar den ju faktiskt vara på väg. Idag hade jag faktiskt lite halvkorta byxor på mig så att jag kunde sola benen. Yippie:D

Men mest har jag nog saknat en viss... träffade denna idag. helt underbart. aaah... vet inte vad jag ska göra med honom bara... helt hopplöst läge... attans

dags att sova snart?

Ja det är det. är jättetrött. men har varit duktig idag har pluggat massa. Antagligen var det väl mest för att ingen annan ville göra något med mig. blev till och med nobbad av mamma. Trist läge det. Men då blev mina nyinköpta ekonomiböcker glada i alla fall

somnade på toan

jag tycker faktiskt det är lite ont om kommentarer i min blogg. Vet att det inte är jättemånga som läser den, men några få, tappra är ni, så kan ni inte någon gång skriva en liten kommentar till mig??

Så nu när vi fått det sagt ska jag berätta om den spektakulära gårdagen.

Hela förmiddagen och eftermiddagen med för den delan var jag på stan och shoppade med fia. Vi gjorde av med jättemycket pengar. Jag shoppade bland annat en söt liten tröjklänning och massa hårklämmor.

på kvällen var vi bjudna på två korridorsfester och detta löste vi genom att först gå till den ena, och sedan ta med oss den festen till den andra. Träffade massa nya människor och hade riktigt roligt. Vid halv tolv- tolv tiden nån gång cyklade vi ner till ÖG:s och där dansad vi fram tillklockan två. Tiden inne på ÖG:s minns jag inte jättemycket av, men hade ialla fall roligt. träffade massa folk jag känner och lärde känna nytt folk.

väl hemma igen somnade jag på toaletten och låg där i en halvtimme eller något innan jag förföyttade mig till min säng.

Petad?

jaha. då var det lördag morgon och här sitter jag. Vad hände? jag skulle ju spela fotboll idag. men jag antar att det blir såhär ibland. Får ta nyatag till nästa helg helt enkelt.

Ikväll är det barfest i Branges korridor, jag hoppas på att det blir lyckat. Nu ska jag ner på stan och shoppa. Shoppa duschdrapperi. wohoo.

en vanlig stressad dag, fylld med ångest

Och så har ännu en dag gått. Just denna dag började med en tenta i flerdimensionell analys. Hur det gick? Jag vet inte riktigt. Kan ha klarat den, men kan också ha kuggat den. känns ungeför som efter endim 2 tentan. Det är bara att vänta och se.

Efter tentan var det bara att börja plugga till nästa tenta. Mekanik på fredag är det som gäller. är väääldigt tveksam inför den.  Men ska väl sitta uppe hela natten nu och plugga sen har jag hela morgondagen och natten och fredag förmiddag på mig. underbart...

Var hemma hos föräldrarna och åt innan det bar av till klostergården där jag skulle döma fotboll. Gick på linjen, division fem herrar. Lunds BoIS - Svalövs BK Var kul, och skönt att komma ut lite. Det är  väl ingen som klagar på att få betalt för att springa längs en linje och vifta lite och kolla på killar som spelar fotboll i två timmar? Det märktes också att konditionsträningen under vintern faktiskt gett lite.

Och nu så ska man tillbaka till mekaniken igen. har en underbar nat framför mig.

IKEA trassel

Idag var jag på IKEA med mina föräldrar. Jag köpte äntligen min hlla. En sådan som på bilden, fast mörk.image29 Den var jättestor och jättejobbig att sätta ihop. Så jag ringde Brange och han kom för att hjälpa till. Snabbt insåg vi att det var en bit vi fått med som inte skulle varit med, och en bit vi inte fårr alls. men vi improviserade och lyckades trotts allt få ihop den. men detta efter mycket om och men och väldigt väldigt många svordomar.

När fanskapet tillslut satt ihop och vi fått den på plats var det dags att sätta i TVn. Vad upptäcker vi då? jo, att TVn inte får plats i hålet för hyllan är inte tillräckligt djup. Så fruktansvärt irriterande.

då var man flyttad

har börjat komma i ordning nu och hitills känns allt toppen. Ska ebn runda till ikea imorgon sen tror jag nästan jag har allt Jag är så oerhört nöjd. Det enda som saknas är att jag ska kunna sätta mig och plugga:P

imorgon är det dags.

90676-31
Behöver jag säga mycket mer? Jag hämtade nyckeln i morse och i eftermiddags var jag och tittade på rummet. Det såg helt ok ut och jag tror nog det blir hur bra som helst. så imorgon under dagen är det dags att flytta möbler. så nu springer jag runt som en galning och har beslutsångest. Vet inte alls vad jag ska ta med mig. ska ju bara ta med det viktigaste nu tänkte jag, men det är så svårt att prioritera. Jag vet inte alls hur jag ska göra. sen har jag småproblem som vilka möbler jag ska ha. Ska jag ta den gamla hyllan eller köpa en ny? ska jag ha tre- eller tvåsits soffa? gah... jag vet inte.

Så nästa gång jag skriver har jag flyttat, för nu åker datorn ner i en låda.

RSS 2.0