Nervöst

Nu börjar man bli lite nervös. Om 3½ timme kommer de och hämtar mig till matchen. Så jag måste göra bra ifrån mig idag så att jag inte shabblar bort min chans nu. Men det ska nog gå bra.

Nu är frågan om man kanske ska klä på sig lite och äta någonting. Eller om man ska städa kanske?! Antar at jag blir så ill atvungen att göra allt det där.

Dansar på rosor

Då har man vaknat nu då. Jag har inte riktigt full koll på allt som hände igårkväll, men det var kul!
Jag hittade en fin röd ros i min väska nu som jag tror jag fick av Petter.
 90676-2
                                                   

Tivoli, I'll be back!                                                    




Ja fy fan. dansa dansa dansa. Jag hade kunnat dansa hur länge som helst utan att sluta. Men allt har en baksida... är otroligt sliten idag... trött och bakis. Men det var det värt!



Dancingqueen på tivoli

Klockan är 07.12 och jag kom nyss hem. Har varit ute hela natten. Vi började hemma hos My vid sjutiden. grillade hamburgare, smuttade på lite vin... och vodka... och öl... och bacardi... Sedan bar det av mot Helsingborg.
In på tivoli och där stannade vi tills de stängde (vissa av oss i alla fall). Hade riktigt ballt! Sen väntade vi tv timmar på knutpunkten för att kunna ta första tåget hem i morse. Har med andra ord inte sovit någonting.... Det är nog dags för det nu.


gozzip




dreads och olovliga kyssar

Kom hem från Stockholm för några timmar sedan. Det har varit helt jättebra att vara uppe hos erik. Har träffat massa coola människor och har inte tänkt så mycket på allt jobbigt här hemma. JAg har fått dille på dreads och funderar nu väldigt starkt på att fixa egna. Det är bara så dyrt...

När jag gick av tåget i Lund efter att ha varit i en annn värld en veck bröt jag samman helt. Allt kom tillbk. Alla känslor blev förmycket och jag grät hela vägen hem på bussen. Väl hemma kom Christian och det var inte bra. Visst kändes det bättre att ha fått prata med någon som förstår mig, men...

Allt r jobbigt orkar inte nu... fan.

förlust

Hemma igen. Matchen var väldigt spännande i alla fall... HIF förlorade med 3-1. Skandal. Men publiktrycket var åtminstone bra.

Imorgon bitti åker jag. Tar tåget 07.42 från lund, sedan bär det av. Det ska bli roligt. och skönt att komma iväg lite. Både Erik och Jonas verkar tycka det är kul at jag ska komma i alla fall. Jonas ringde dag och pratade med mig. Han verkar vara glad att jag kommer. Undar om det är för att Cecilia berättat för honom att jag gjort slut med Christian som han ville att jag skulle komma :S nä... Han visste nog redan det.

Jag borde verkligen städa mitt rum nnan jag ker, men jag orkar inte och hinner inte det. Det får vara tlls jag kommer hem igen.

Nu ska jag packa ihop det sista och sedan ska jag sova antar jag... Är så sjukt trött, och ska snart upp igen.

Heja HIF

Nu har hon åkt. Emelie, jag kommer sakna dig!

Har mest suttit hemma idg. Pratat lite i telefon. Allt känns så oerhört konstigt. Jag går hela tiden och vill bara gråta när jag är ensam. Jag antar att det är känslan av ensamhet som jg inte känt på två år sm kommer tillbaka. Tro det eller ej, men jag längtar lite till sommarlovet är slut och man ska börja om på nytt på LTH. Träffa nytt folk och ha roligt.

Pratade lite med Mika nyss. Låtsas fortfarande som ingenting och det märks att han skäms. Men det behöver han inte! När sk han inse det? jag skickade även ett mail till honom för at å honom att förstå att man inte måste ta livet så allvarligt.

Snart ska jag ta tåget till Helsingborg med Christian, Där ska vi se Henrik Larssons comeback i Allsvenskan. Heja HIF!

varför USA

Nu har han gått hem. Riktigt jobbigt var det att han var här. Vet inte hur jag ska förklara det, men har man varit ihop med en kille i två år och sdan sk träffas utan att man är ihop... då blir det konstigt. Man har vissa mönster som helt enkelt måste brytas.

Jag är så fruktansvärt förvirrad just nu.

På tisdag morgon åker jag till stockholm med Mattias. Han gör mig sällskap på bussen. Väl där ska jag träffa både Erik och Jonas. Det ska bli roligt hopas jag.

Jag vet nu bara inte vad jag ska göra med Mika-problemet.... Allt har blivit så jobbigt och det känns som att han är rädd för mig nu. Jag behöver honom mer än någonsin just nu. Vet ej vad jag ska göra... Får ta och ringa och prata med honom imorgon antar jag.

Det blir inte heller lättare av att Emelie åker imorgon och jag inte kommer ha henne att snacka med på samma sätt i framtiden. Just nu känns allt hopplöst. Hopplöst och tomt. Jag behöver prata med någon som förstår allt. Någon som inte är rädd för mig och som inte försöker förminska det och göra sig löjlig över mina tankar... Någon som Emelie.... Fan. Jag hatar USA

Finns där någon ute i världen som har tid att lyssna på mig och bara lägga sig i mitt liv för en stund... och dessutom ta det seriöst? nä, det verkar inte så just nu...

Goda hamburgare

Var hemma hos My igår. Träffade Jenny, Mika, Jakob och Petter. Hade ganska trevligt, men var väldigt seg. Vi grillade hamburgare som var JÄTTEGODA! Var ensam en stund med Mika när My var å hämtade Petter. Det behövdes. Av någon anledning bli jag så himla glad när jag pratar med honom. Vet inte vad jag ska göra när han också åker till USA.

Efter en vecka på liggunderlag och fortfarande många känsliga saker att tänka på var jaginte så trevlig, utan sjönk mest i egna tankar hela kvällen. Slocknade tidigt när vi skulle sova men hade trots det väldigt svårt att komma ur sängen då vi skulle upp vid åtta för att åka till Lomma.

Låg sedan på stranden hela förmiddagen och titade på sydsvenskans beachvolleyboll-turnering. Mina kompisar anmälde ett lag döpt till: sons of the beach. De åkte ur direkt. Men det var väl lika bra det i och med att alla skulle iväg då.
 
Jag åkte med My till lödde och träffade Emelie och hennes bror inne på centersyd. Träffade henne i eftermiddags för sista gången på vädigt länge. Imorgn åker hon nämligen till USA och är borta ett år. Jag hoppas jag kommer iväg för att träffa henne. Jag kommer sakna henne så oerhört mycket.
Varför ska alla åka till USA? det är så stort och så långt bort! kan de inte nöja sig med danmark eller nåt?? Nä, det ska tvunget vara det stora landet i väst. Vad jobbigt... men det löser sig förhoppningsvis... Jag hoppas jag hittar nya kompisar.

Snart kommer Christian hit. Han ska bevisa att vi kan umgås utan att vara ihop. Så vi ska titta på film. Jag känner på mig att detta kommer bli jobbigt, en det är väl något nödvändigt också antar jag.

hemma igen

Då var man hemma efter Tivolicup igen. Det var en riktig besvikelse faktiskt. Inte förrän sista kvällen hade vi kul, d med hjälp av några glada 19-åringar och ett flak öl.
Vi vann faktiskt B-slutspelet... finlen vann vi på WO. Ännu en besvikelse.

Så nu siter man hemma och allt känns tomt. Ska snart ta tåget ut till My, så får vi se vad som händer sedan. Det är jobbigt nu at vara ensam hemma. Jättejobbigt. Det känns så otroligt tomt och inget händer runt omkring.
Måste plocka ihop mina belongings nu och röra på mig så att jaginte missar tåget.

lev i nuet

Varför ska man avstå från något som kan bli helt underbart, bara för att det om sju veckor inte funkar? Låt det hända och var med om sju helgrymma veckor! Det tycker jag i alla fall.
Så vad är problemet då? jo, han åker till USA...Men varför inte ta problemen när de kommer istället för att gå och oroa sig nu?
Kanske är det lika bra att det blir såhär.... men...
Fan jag mår skit nu!

Skåne runt

Nu e man ganska sliten. Har flängt runt i hela skåne idag känns det som. Vaknade med Jenny ute i stugan och bestämde mig snabbt för att cykla till Åhus och köpa glass... Dit är det nästan 3 mil... Snacka om att glassen var välförtjänad!
Tog bussen hem till Lund sedan och sitter nu här och håller på att avlida i värmen.
Är ensam hemma nu och har ingen aning om vad som ska göras! Ska man följa med sitt ex och hans kompisar ut på krogen? nä... det känns inte rätt... eller ska man stanna hemma själv å kolla på TV? blir nog det sistnämnda...
Förhoppningsvis blir det lomma imorgon. annars står jag inte ut. Måste få bada om jag inte ska koka sönder!


RSS 2.0