Länk

image176

Bilden är länkad till den nya bloggen, besök den vettja

Ett farväl?!

Nu är den nya bloggen färdig designad för nu och det är dags att sova. nästa gång ses vi på:

www.jossefinast.com

fundersam

Just nu är jag väldigt kluven. Ska jag eller ska jag inte föytta bloggen? tror jag ska göra det. Eller rättare sagt, vet att jag ska göra det, men funderar lite på hur...

Tänkte att jag skulle starta en ny blogg som jag ska koppla till min domän och pilla lite med så det blir mer seriöst... men hur gör man det smidigast, vill ju fortfarande ha allt gammalt kvar.  någon som vet?

Älsklings klagan

Berättade för älskling att jag skulle blogga när han låg och halvsov i soffan. Hans reaktion är följande;

Älskling:
- Ska du vara elak nu igen?

Jag:
-Vaddå? vad menar du med det?

Älskling
(immiterar med gnällig röst):
- Nu ligger han och sover igen. Han sa att han ville titta på femman och så bara somnar han.

Du är så söt älsklign, och nej, jag ska inte vara dum.

100 höjdare

Flera centimeter snö på marke nu. Känns tråkigt. Ville ju verkligen ha vår och fotbollväder nu.

ikväll har vi varit ute på Media Markt på Nova och lyssnat på högtalare som John antagligen ska köpa. måste trotts allt säga att det var riktigt härligt ljud i dem och ganska snygga också, trotts att de var rätt stora. Men han har iaf min tillåtesle att köpa dem.

Sitter nu här proppmätt efter Tacos med en öl och softar. 100 höjdare har precis börjat och förväntningarna är höga. Hittills verkar det som det kan bli riktigt sjukt.

Älskling håller nu på att diska så jag ska koka vatten och göra kaffe och ta fram glass och hjortronsylt till honom

Mer snö

Stackars alla små blommor som hade kommit upp.
Om jag var dem skulle jag välja att krypa ner i marken igen.

snö

Usch, nu snöar det igen. Jag som även den här gången trodde det skulle bli vår. *suck*

Vi har precis varit borta i mitt korridorrum och hämtat massa saker som jag borde ack upp nu, men orkar inte riktigt. Lite saker är fortfarande kvar, det får jag väl ta i veckan. Sen ska jag ju även flyttstäda rummet.

Jag hoppas på att jag idag ska kunna ta mig samman och börja plugga inför omtentorna också. men först ska jag göra en kopp kaffe. eller te kanske??

Helt utan stavfel

Eftersom att min älskling klagar så oerhört mycket på min stavning tillägnar jag detta inlägg till honom, helt fritt från stavfel. Nöjd?

strid

image174

Braveheart

Det var så otroligt skönt att komma hem till lägenheten idag. Bara känslan att komma in i sitt eget hem. Det känns inte alls på samma sätt att komma hem till sitt korridorrum som att komma hem till sin lägenhet. Packade upp maten vi hade handlat och nu sitter jag och älskling och tittar på braveheart. Favoritfilm nummer 1! Den är så underbart bra, men såå hemsk. NU skär han halsen av henne. *snyft*

Vem var hon?

Har precis kommit tillbaka från en helg på kegården utanför våxtorp. Måstet säga att det varit väldigt trevligt.

Igår spleade vi mot Råå i helsingborg. Vi förlorade med 2-0, men bara att få komma ut på konstgräs i strålande solsken var så underbart. Under förutsättningarna tyckte jag trotts allt att vi spelade med en riktigt bra inställning.

Efter matchen fick jag skjuts till Knutpunkten där jag tog tåget till Båstad. På tåget satt två tjejer och snackade. De såg inte ut att vara mer än 17 år gamla, men den ena verkade, åyminstone själv tycka att hon var väldigt viktig. Någon sorts kändis skulle jag gissa på att hon var, men kunde aldrig lista ut vad hon egentligen gjorde. De satt och snackade om hennes avundsjuka pojkvän, kompisar som bodde här och var i världen och så vidare. Blev väldigt nyfiken av att få veta vem hon var, samtidigt som jag inte brydde mig så mycket. Hon kan ju inte ha vari nåt jättestort, för då borde jag väl vetat vem det var?! eller? Men jag får fortsätta undra för i Båstad gick jag (och dem) av tåget. John hämtade mig och vi körde ut till Ekegården.

stress

Sådär. Nu har alla gått härifrån. Emelie, Viktor och Brnge var här och åt, Väldigt trevligt var det faktiskt. Dock r jag väldigt trött nu och innan jag ska gå och lägga mig måste jag Packa inför helgen. Vet inte om jag berättat det men efter matchen imorgon ska jag ta tåget till ängelholm eller Båstad där  jag blir hämtad av John så vi kan åka ut till voxtorp till ekegården till hans faster(?). Ska bli kul, men självklart blir det ju lite stressigt, men det är sådant man får ta.

Som sagt, packning nu. En väska som ska med till matchen och en som ska skickas med John till ekegåren. Har ingen aning om vad jag behöver ha med mig. Får väl vänta till john kommer hem så han kan hjälpa mig. Tror jag ska Raka benen i väntan på att han kommer hem. Ja det ska jag göra.

Planerna

Nu är planerna för kvällen nästan klara. Emelie är på väg hit från Dösjebro och Viktor och Branga ska snart gå hit också. Ska inviga min nya kokbok och titta på nån film. Det blir säkert bra. Så nu håller jag på och röja undan alla tomma ldr så att man kommer fram här. John har stuckit och jobbaat och alla hans sker ligger i fönsterkarmen och på soffbordet... tror jag stoppar ner det i en låda så jag blir av med det...

Har fortfarande inte bestämt vad vi ska äta... Har några alternativ:

-Kycklingchili med limesås
-Wraps med räkfyllning
-Pasta med heta räkor


Vad hade du valt?

storhandling

Nu har jag och Älskling varit och handlat på Willys. Massa konserver och sånt blev det, nu när man har plats kan man ju bunkra upp. Massa olika sorters te och så snabbkaffe. Jag vet, snabbkaffe är ingen hit, men bättre än inget. Har önskat mig kaffekokare i födelsedagspresent, men det är ju ett tag till dess. Bara för det ska jag nog ta och göra mig en kopp Nesscafe nu för att se oom det är något att ha. Men först ska vi bära ner några dörrar i frådet som vi inte vill ha. Känns ju inte så lönt att ha en köksdörr närman vet att man aldrig kommer stänga den. Ska även ta ner dörren mellan hallen och vardagsrummet.

planer inför kvällen?

Nu är mina kläder uppackade. I alla fall den del av mina kläder jag hunnit flytta hit. ska väl så småningom bort till korridorrummet och packa ner lite till. Men vad ska man göra ikvll? har ingen aning alls... måste ju packa inför helgen, men även packa upp och ställa i ordning massa saker... får se om det finns någon jag kan lura hit...

Någon som har något förslag på planer inför kvällen?

Vardagsrummet

image173

sommarjobbs ångest

Vaknade för en/två timmar sen, men åt frukost alldeles precis... Pratade ltie med Niclas från sommarjobbet förra året och fick veta att vissa redan börjat höra från årets ansökningar. Man blir ju lite nervös. hoppas verkligen de hör av sig i veckan, för jag behöver jobbet! I all panik såg jag till att slänga iväg ansökningar även till Alfa laval och ABB för att öka chanserna något till att få ett jobb.

Vad tar man sig till om man inte får ett jobb? Vet faktiskt inte vad jag skulle göra. Man behöver ju pengarna, utan tvekan.

Russinfingrar

image172Tidigare idag var vi och hämtade alla Johns köksgrejer soom varit i hans gamla lägenhet. Bra att få hit alllting såklart, men allt var ju så äckligt så jag blir tvungen att diska det innan det ställs på plats. Tyvärr klarar jag inte av att diska för länge, då mina händer blir helt förstörda och ringrarna rynkar sig som små russin.

Lovade Sofia att det skulle komma upp fler bilder ikväll, men det blev inte så då jag kom hem för sent. Fixar det imorgon istället. ska vara här hela kvällen och packa upp saker, ensam då John ska jobba. Ska se om jag kan lura hit Brange och Micke och Kanske Martina så vi kan titta på film.

Nu är det nog dags för mig att sova snart. Är trött, och tänkte försöka komma upp i tid imorgon och fortsätta packa upp. Måste även hinna till korridorrummet och packa ner det sista. Hade varit så skönt att bli klar, men det kan jag väl bara drömma om...

puss och Godnatt

Bit ihop

Har precis kommit hem från fotbollsträningen. Var kaos idag. vi började med att springa två varv på slingan (ett varv är 2.4 km). Kändes lättare än jag rodde det skulle. stolt att jag klarade det. Sen spelade vi. Tyvärr regnade och allt var dyngsurt. Jag låg som vanligt mest och kravlade på marken och blev direkt blöt ända in på kroppen.  Så sen var man kall. Humöret nere på noll och allt gick åt skogen.

Möte efter träningen och det verkar som vi får svårt att få ihop lag. framför allt har vi svårt med motivationen... Snälla, alla Veberödsbrudar, bit ihop så tar vi oss igenom svackan och kommer ut starkare på andra sidan! Det ärnär det är som jobbigast det är som viktigast att kämpa på. Grussässongen är aldrig rolig, men när vi äntligen får komma ut på gräset är det värt allt slit! Kom igen!

dator-trassel

det verkar inte bli någon film. något som inte stämmer med Johns dator. För tillfället har vi ju ingen DVD-spelare, då vi kör allt genom Johns dator, och när då den får spel kan det inte bli ngn film. Jag får sitta här och hålla tummarna för att han fixar det.

Hitta nemo

Nu börjar det likna något här. Bovärden och snickaren var här och fixade tunnare lister till dörrkarmen, så nu går det att öppna alla lådor i frysen. Yey.

Vi har även börjat få de flesta sakerna på rätt plats. Tror faktiskt det kan bli riktigt fint här så småningom, men det tar mycket längre tid än man tror. Efter sommaren när man har haft tid och råd att inreda lite mer, då kommer här bli såååå fint.

Nu ska jag och älskling ta en liten paus från fixande och fejande och titta på Hitta Nemo. älskar den filmen, men då jag gjort av med mitt ex var det länge sen jag såg den.

"I will call him squishy and he´ll be my Squishy"

image171

kyl-miss

vilken miss de har gjort när de satte in kyl och frys här... dörrarna slår i dörrkarmen, vilket innebär att man inte kan öppna lådorna i frysen... dumt. Får ta och ringa bovärden imorgon och se vad de har och säga. nu ska jag se till att john hjälper mig fixa sängarna.

nya lägenheten

Sådär, då har man fått första lasset till nya lägenheten. Trivs sååå bra! Här ser hemskt ut för tillfället, men det ska nog lösa sig med tiden när man hunnit packa upp. Förvånas hela tiden av hur mycket förvaringsplats här finns. det är helt underbat. Har lovat sofia att ta lite bilderpå hur här ser ut. Blev inte så bra men lägger ut andra senare när vi fått i ordning lite mer.

image168
Vardagsrum. mest flyttlådor för tillfället...

image169
Köket, helt underbart med nya köksluckor.


image170
Badrum, Gillar det starkt! allt mitt smink får jättebra plats!

flytt

Nu är fytten nära! var och fick nycklarna idag. Imorgon ska jag jobba hela dagen, men sedan fram mot kvällningen då ska det flyttas! Ska även fota imorron, så det kommer lite bilder på den nya lägenheten. Ska bli sååå skönt!!

trött

Nu blev jag jättetrött. ligger hemma och väntar på att älsklng ska komma hem så vi kan titta på film, men nu blev jag så trött att det nog inte blir ågon film. kommer nog somna innan han kommer hem ens. får bli en annan dag då.

Imorgon ska jag flyttpacka hela eftermiddagen. Sen på onsdag smäller det. jag flyttar :D

Present till min hud

image166Nu är  ögonbrynen fixade och jag har smort in mig med min underkräm. Den funkar överallt! Använder den till händer, fötter och ansikte, och man blir jättemjuk och len. funkar till och med på läpparna i akuta lägen.

Två fördelar med denna kräm är att den inte klibbar och inte luktar. Finns ju inget värre än smink och krämer man ska ha i ansiktet som luktar, man blir ju helt yr efter ett tag.

Krämen i fråga heter Propyless och finns på Apoteket. Ingen liten fjollkräm i glasburk från Nivea eller liknande, som kostar en förmögenhet, utan en bra enkel kräm som hjälper mot allt.

stora saker på gång

Nu ska här ske en förändrning på bloggen. Jag har precis fixat en domän till min blogg. Dröjer nog ett tag tills jag flyttar dit, men ska sätta mig med Brange nån kväll och se vad man kan hitta på. Ellr kanske ska använda den till ngt annat. vi får se. ska rådgöra med honom. Ngt stort ska det iaf bli av det.

Nu ska jag ta tag i att jämna till mina ögonbryn. De har blivit oerhört bortrationaliserade sista tiden. ändring på det nu.

Inredning: väggdekor

image162

Min mamma visade mig en sida, www.inreda.com, där de har jättemycket fina väggdekorer. Den här ovanför fastnade jag väldigt mkt för. Den kostar 755 kr, vilket jag måste säga är lite väl magstarkt, men är ändå sugen på att köpa den...

Även dessa här nedanför tyckte jag var väldigt fina:

         



Sjuka syster



image161
Såhär ser min syster ut när hon är sjuk. Hon har själv ritat bilden

propp

Vad mysigt. Proppen gick och allt slocknade utom min och systerns dator. Tyvärr mitt i filmen, men det överlever man. John däremot sover fortfarande sött i söffhörnan. Mamma och Pappa har börjat leta fram stearinljus för att jaga rätt på felet.

Plopp. nu koom strömmen tillbaka. Lagom till reklampausen. så vi zappar över till fotbollen istället, och se och häpna, Barcelona ligger under med 1-0 mot Villa real.

The perfect man

Sitter hemma hos föräldrarna igen och tittar på fiml med minga systrar. John sover i hörnet. Antar att vi stannar här i natt.

Filmen vi tittarar på är iaf "the perfect man" med Hillary Duff, som går på femman. Ganska rolig faktiskt. Kan ju gissa hur den slutar dock... men men... man kan ju inte kräva för mkt. En djupare film hade jag nog dessutom inte orkat med. hade somnat.

12 timmars jobb

!2 timmar på fabriksgolvet känns i fötterna. I ryggen, benen och huvudet också för den delen. är helt slut. ska dricka en kopp kaffe nu så kanske man piggnar till.

godnatt

Nu är jag trött. Ska gå och läggga mig. man ska ju trotts allt upp redan 6 imorgon för att åka och jobba hos pappa. jippie, kalas!

betting

Oj! trodde ju inte det skulle gå i uppfyllelse... Carola gick inte vidare. Nu bryr jag mig inte längre så mkt om vem som går vidare.

Jag sitter på en aktionssajt och bjuder lite. fick ett erbjudande om att köpa 20 bud för en hundring och tyckte det var lite kul. Hade sen bara ett bud kvar, vilket jag la på ett budpaket på 50 bud. helt plötsligt vann jag det. så nu väntar jag bara på att dessa bud ska komma in på mitt konto, sen ska jag ha mig en till TV!

bye bye Carola

Ikväll är det Middag framför TV:n och Andra chansen som gäller. Hoppas hoppas hoppas inte Carola går vidare! hade varit en såååå skön skräll. Vill se hennes min, mohahaha. hon är så säker på att gå vidare, men jag kan inte förstå varför. Låten var totalt medioker och hon lät precis som vanligt. Den bästa var minen hon kunde bjuda på då det stod klart att hon inte var klar för final. Såååå ovärderligt!

McDreamy

Nu sitter man i soffan hemma hos mamma och pappa och glor på friidrot. Stefan Holm klarade precis 2.30 på sista försöket.

Fick precis ett SMS av Sofia som piggade upp lite:

"Titta på femman så får du se en ung McDreamy!"

lyckades få pappa att zappa över ett tag och minsann, där satt han med en fin liten 80-talsfrilla. hahaha:D

image160


Inredning: sovrum

Jag har ett litet dilemma. Var på mammas jobb igår och tittade på överblivna möbler. såg en fin fin ram jag vill ha. Den är ca 1.5 x 3 meter och i guld. Tror den hade blivit jättesnygg ovanför sängen i vår nya lägenhet. Tänkte designa någon blomranka eller liknande att ha i den. Eller har ni något annat tips? jag tror man ska ha ganska ljust i ramen och även i rummet. som det ser ut nu kommer sovrummet gå i vitt och ek, och guld om jag nu lyckas få in ramen.

Tror ni det kan bli bra?

Nu har jag bara problemet att jag måste övertyga älskling om detta också. Man kan ju förstå att han är skeptisk, för det låter ju ganska galet.

Något tips på hur jag övertalar honom?

Veberöds AIF på väg mot undergång?

Riktigt tråkigt att komma till träningen idag. vi var bara 8 stycken, varav 2 skadade. För få för att träna fotboll, så vi sprang slingan och hade lite intervallträning. skönt att man gjort något, men samtidigt riktigt trist att vi inte var fler. Hur ska vi lyckas få ihop två lag till säsongen börjar? vi ska ha ett lag i division två och så är vi inte fler på träningen?! riktigt dåligt.

Du är inte sugen på att börja spela med oss?

vårdag

sådär. Nu är man utvilad och mätt. har precis käkat frukost ochh nu ska jag plocka ihop träningsväskan och åka ut till Veberöd. Perfekt dag för fotboll idag. solen skiner och himlen är klarblå. jippie!

Waterworld

Nu ligger jag i sängen och tittar på waterworld, en film som man tydligen måste ha sett. verkar ganska bra än så länge.

Jag lyckades iaf rensa mitt avlopp. äckligt var det och luktade hemskt, men nu runner iaf vattnet ner i handfattet.

kellogs frukostskålar

Jag blev så glad när jag kom hem och slog på TVn. Det var scrubs, och inte vilket scrubs som helst. Det var musikalavsnittet! det är bara så bäst! tyvärr hade ju halv gått och nu är det slut...

Tänkte passa på att berätta en rolig historia. Det var igårkväll det hände efter en tre fyra öl i bastun. Jag och Micke gick iväg för att köpa blannevann till våra drinkar. Väl på Ica så hittade vi jättesöta frukostskålar från Kellog's. Så började vi kolla vad som krävdes för att man skulle få dessa. "Köp två paket Kellogs och få en frukostskål" stod det. Så Jag och Micke stod och klurade ett tag, sen pockade vi på oss ett 8-pack portionsförpackningar flingor. Sen gick vi inne på Ica hur länge som helst för att ladda upp så vi skulle kunna argumentera för att det faktiskt var åtta paket flingor och att vi därför skulle få fyra skålar. När vi väl kommit fram till vad vi skulle säga så gick vi till kassorna och la upp allt vi skulle ha på bandet, med flingor och skålar mitt i någon stans. Killen i kassan började scanna varorna. Han kom fram till flingorna och scannade dem. Sedan skålarna... han försökte scanna dem och micke säger: "de stod att de ingick". Jag förbereder mig på lååånga argument...

Kassabiträdet svarar: "Jaha" och lägger över dem till andra sidan och tar betalt innan han stänger kassan och går. Så svårt var det och nu har jag och micke två fina skålar var:D

image156

är inte min frukostskål fin?

Nä, nu väntar avloppet...

min pojkvän är hemlös

Det slog mig nyss. JAg är faktiskt ihop med en hemlös. Förra helgen flyttade ju älsklingen ut ur ssin lägenhet, men vi får itne tillgång tillvår nya lägenhet förrän på onsdag. Detta leder till att för tillfället är han hemlös. stackare. tur jag är så snäll som låter honom sova hos mig. :D

tenta-skit

 Nu var det ett tag sen sist. Tentan igår gick väl sådär... MEn det var trevligt efteråt iaf sitta och snacka skit med kompisarna. käkade pizza och drack nåra bira. Missade dock tyvärr träningen eftersom det var eftermiddagstenta. men men. nya tag imorgon då man ska ut till veberöd och sparka boll igen. Ikväll så händer det inte särskillt mkt. alla andra ska på sittning men inte jag. det var fullt nu och innan så trodde jag det skulle vara match imorgon.. ajja... sånt som händer.

Nu ska jag fortsätta sätta upp sofias hår så till sittningen, sen ska jag hem och ta en liten powernap innan avloppet ska rensas.

godmorgon

Godmorgon. Nu sitter jag här framför datorn och slappar lite igen. ska snart ta tag i llivet och äta lite frukost, sen gå igenom nån extenta och så springa iväg och tenta klockan 2. wohoo.

Önska mig lycka till

hår make-over

Sitter nu och tittar på Top Model, avsnitt Make over. Vet också att det är hög id att göra något med mitt midjelånga hår. Jag har funderat på att göra något drasdigt, men John har fåt mig att lova att inte gör det för kort. Man kanske ska satsa på någon nu färg istället?

Det ska vara en snygg frisyr som fortfarande är praktisk, så att man kan spela fotboll utan problem... hmmm...


Någon som har något tips?

Avslutar med ett citat från kvällens topmodel:
"Too much makeup. I just want to put on a T-shirt and...
... go to the library"

image155
Kat's frisyr måste jag bara säga att jag älskar!

avklarad dugga

just det ja, glömde berätta; jag klarade min Termodynamik-dugga! fik 13 av 20 då 8 var godkänt. härligt!

blondinbellas misslyckande

nu såhär i flyttider går tankarna väldigt mkt på pengar. det är så oerhört mycket man vill ha råd med.Massa massa inredning. Därför så tänker jag inte ens anken att jag vill spendera pengar på kläder och liknande längre. väldigt konstigt för att vara jag.

image154När jag och älskling först fått lägenheten hade vi lite smågnabb om att jag slösar lite för mkt med tanke på att jag inte har kapital till det. å jag bestämde mig för att visa att jag faktiskt klarar mig utan onödiga inköp. än så länge har det faktiskt gått bra. Tyckte et var lite småironiskt när man ännu en gång klickade in på blondinbellas blogg och läste om hennes "No spending Mars". Hon skulle dra ner sitt spenderande till runt en tusenlapp. tyckte detta var väldigt roande med tanke på att hon sa att hon brukade göra av med 10 ggr så mkt under en månad... själv gör jag av med ca 7000 i månaden, och då betalar jag hyra och mat dessutom.... Idag spräckte hon det och hur långt in i mars är vi?? 5 dagar om jag inte misstar mig. *skrattar* Så nu har jag iaf kommit fram till att jag har bättre självdisciplin än blondinbella.

Jag vet att det är patetiskt av mig att följa det, men jag kan inte låta bli. på ett sätt måste man väl då säga att hon lyckats genom att jag fortsätter följa hennes blogg, men det är väl mest för att jag itne gillar henne? någon sorts hatärlek? älskar att jag kan idiotförklara henne gång på gång....

a-skf

Jaaaa! jag har lärt mig hur man räknar ut a-skf för ett kullager! Så nu behöver jag bara lära mig en sak till så jag kan få godkänt (under förutsättningen att rätt uppgifter kommer).

sista taget

Så då sitter man på studiecentrum igen. De andra sitter här och snackar om att detta nog kan gå vägen. hoppas påfyra eller femma. JAsså tänker jag.... jag har inte koll på nåt annat än härledningen till reynolds.... s nu blir det en sista kraftansträgning.

hemma

Hemma från skolan nu. Tog bara helt slut. Kunde inte koncentrera mig för fem öre... så tänkte nu fixa mat och glo lite på tv innan jag ska iväg och spela, så får man ta nya tag sedan när man kommer hem ikväll. Jippie

Hunger

halvdg på studiecentrum avklarad.nu är det dags att ta lunchrast och sen är det bara på det igen som gäller. Det ska bli sååå skönt efter tentan på torsdag!!!

Ikväll är det fotbollsmatch som gäller. Vet inte än om jag är ensam målvakt eller om det enbart är en halva som gäller idag cokså. Hade varit ganska skönt på ett sätt om det bara var halva matchen jag skulle stå, eftersom det är så snorkallt. Men det är ju mkt roligare att spela hela matchen, så det blir ju bra hur det än blir.

Nuska jag tvinga sofia att köpa mat till mig.

Tävlar

Jag är nu med och tävlar på shopaholicmamman's blogg. hoppas på vinst
image153

flyttsugen

Nu vet jag att jag inom en vecka antagligen får ett slutligt besked om när vi kan flytta in. Jag är sååå spänd! ska bli så roligt, och kan inte tänka på annat. Men attans också att det ligger en tenta mellan.

Ikväll har jag suttit och härlett Reynolds Ekvation. jippie. ska se till att lära mig de som ett rinnande vatten imorgon bitti. Nu är det dags att sova.

våren snöar bort

Så sitter man påstudiecentrum och räknar på kullager... går väl framåt iaf. Har räknat massa seminarieuppgifter. Helt plötsligt insåg jag att detbörjade snöa.Jag som trodde det skulle bli vår nu... *suck*

godmorgon

Nu har man vaknat och ska ut i köket och äta frukost. Ska slänga i mig en tallrik fil och müsli, sen sticker jag till studiecentrum och pluggar tribologi hela dagen... wihooo

Att göra en pudel

image152

blivande tatuering

image151 Jag har äntligen lyckats komma fram till hur min blivande tattuering ska se ut. För tillfället tänker jag mig iaf att den ska se ut såhär någonting. Jag är ju ingen stjärna på att använda photoshop, men det blir åtminstone lite lättare när man använder älsklings ritbord. Man anar iaf hur jag vill ha den.

Tanken är väl för tillfället att den ska sitta på sidan av vaden, precis ovanför ankeln. eller har du ngon bättre placering för den?

Vad tycks?





Att göra en pudel

På TV just nu går den svenska filmen: Att göra en pudel. hittills verkar den rätt så lovande. Vi får väl se om man orkar hålla sig vaken hela filmen igenom.

Imorgon ska man upp tidigt och plugga igen. Men det är ju bara 4 dagar till tenta, sen loooov!!!!

hemma igen

Länge sen sist? nu är jag hemma efter en riktigt trevlig helg. Har haft riktigt kul i Julgeboda och festen var såå rolig. är dock väldigt seg för tillfället. Jag har precis sovit i två timmar, men orkar inte fortfarande knappt sitta upp ordentligt. Nu ska John bara få se klart på sin film, sen sk vi iväg och handla. finns ingen mat här.

RSS 2.0