Nollesöndag

hejhej:)
Idag har jag haft riktigt kul. Har lekt lekar hela dagen och måste säga att jag kände mig ganska uppskattad... gjorde ju allt för poäng... vann ölhävningen i min grupp:D dessutom gjorde jag Masken för M-phöset å strippade vid en annan station... Nu tänkte jag titta på beck, och kanske sova lite;) känner mig lite sliten, och jag ska ju upp tidigt imorgon och börja skolan på riktigt.

då var man en nolla

Idag har man då varit på upprop och umgåtts med sin faddergrupp. Har haft så jävla roligt! ska sova nu... annars vette fan vad som händer... pusssssss

äntligen ett seriöst inlägg

90676-10Hej hej. idag har jag roat mig med lite fotografering igen. Borde egentligen städa mitt rum...Men det är inte jättelätt. Det är ju så otroligt tråkigt att städa!tittut Jag har i alla fall lyckats städa halva rummet och vattna mina ganska nya plantor.

Utöver städningen har jag faktiskt hunnit med en hel del idag. Jag började morgonen med att följa mina kusiner till stationen, då de skulle åka hem. Det har varit jätteroligt att ha dem här, och det har varit jättemysigt att dela säng med Lovisa. Hon var faktiskt riktigt duktig på att inte sparkas. Det är alltid skönt att slippa sova själv ;)

När jag stod och väntade på deras tåg missade jag en buss, men tänkte att jag kunde ju bara ta nästa. När jag gick från stationen för att ta bussen kom jag på mina fötter med att gå åt fel håll. Detta gjorde att jag missade ännu en buss och gick h90676-9em istället.

Väl hemma satte jag mig vid TVn och tittade på Oprah Winfrey och Rickie Lake. Enbart slö-tittande och jag kan ju itne säga att jag hängde med så mycket i Rikkie... Men ett tag efter det åkte jag till Nova med hela familjen och åt Lunch där. Det gick hyfsat att äta, trots problemen med min käke.

Efter en stressig lunch bar det av till Käkkirrurgen för att se om det behövde fixas något med min... Det behövdes inte. Allt verkade okej så det var ju skönt att veta i alla fall. Från sjukhuset bar det direkt av till banken där vi fixade ett benkkonto till mig så att ajg har någonstans att få in CSN-pengarna.

Så det enda som inte gjorts idag som jag planerat att göra är att städa mitt rum och räkna den förbaskade matten som ska vara gjord till på måndag... Jag lär väl inte hinna göra den i helgen heller. Attans...


Käken ur led, men höll iaf nollan

Spelade med U-laget idag. Vann mot LBK med 3-0... men de jävlarna höll på å sparka av mig käken... men jag ska nog överleva... första gången jag vann mot LBK, och det var skönt. Fram till käk-incidenten gjorde jag faktiskt en riktigt bra match. Är nöjd, och jag borde väl kunna ta en plats i A-laget så småningom

Jack Sparrow = WOW


Sparrow

Jaha. Då var kusinen på besök nu. Har varit på bio med henne ikväll. Såg Död mans kista. Och Jack Sparrow är ju bara sååååå het! Jag såg precis hurdant hår jag vill ha! jag vill ha som hon den äckliga tanten i träsket, som jag iofs inte tyckte va så äcklig.... men sånt hår är det iaf jag vill ha! det ska jag fixa!

Var ute i fredags. Fy fan vad roligt vi hade. Kul att träffa de två gamla kompisarna och alla nya också för den delen. Men framåt ett-två tiden blev det lite för mycket för mig... Det var nog tur de skjutssade hem mig på min cykel:D

sent nu igen

jahaja... då ska vi se vad vi ska kunna hitta på nu:P
Sitter uppe sent vid MSN nu igen... Pratar med Rickard nu, en av killarna vi träffade i danmark. Och även ikväll har jag ganska så trevligt. är lite rastlös bara...
Dömde innan. De gick hur bra som helst. Jag är riktigt stolt över mig själv:D

BoIS misslyckades

Då har man lyckats ta en ny bild idag då:)
Vet inte riktigt vad jag ska berätta om idag. Jo.. jag var och tittade när mitt gamla älskade Lunds BoIS damer spelade i klågerup. Det gick itne så bra. Men det var kul att vara med i alla fall.

Imorgon ska jag städa färdigt mitt rum. Jag har försökt städa det hela dagen... och jag har väl kommit en lite bit på vägen. Men det är lååångt kvar. Hoppas jag hinner bli klar med det imorogn. Jag måste nämligen börja kolla ordentligt på matten från LTH också.

Snart är det nog dags att sova. Det ska inte bli som igår. Det var jobbigt. Vaknade ju inte förrän tjugo i elva idag... och det är mycke senare än jag är van vid.
90676-4


Tröttis

ja, du ser rätt. klockan är mycket. Den är över fyra. Vad gör jag uppe? Ingenting faktiskt. Har suttit vid MSN till nu, och sitter nog kvar någon timme till. Jag pratar med min nya kompis Henrik. Jag ska flytta in hos honom när han har skaffat en lägenhet. Nej det är inte helt seriöst. Vi ska bara titta på film tillsammans och jag ska lära honom lund nu när han flyttar ner för att börja plugga.

Men jag börjar bli mycket trött nu.. ska nog sova snart.

Godmorgon

jobbig jobbigt, men roligt roligt

Hej hej hoppsan.
HAr varit i juleboda idag. Försökte sola på stranden, men det var ju helt omöjligt. Det var flugor överallt! förstår inte var alla kom ifrån.

Tog bussen hem på eftermiddagen för att hinna träna. Var i veberöd på första träningen idag. JÄTTEROLIGT och JÄTTEjobbigt... Men det känns bra nu iaf. har skrivit på papperna för veberöd och så får vi väl se nu när jag blir klar för att spela seriematcher...

RSS 2.0