snöstorm

image117


Stormvarning utförd, och vad gör jag? jo jag passar självklart på att träna. dock gick det bara att träna i 45 minuter, sedan började det blåsa och snöa för mkt. men de 45 mnuterna sög rätt rejält.... men nu är jag iaf hemma i värmen igen.

BTW ha fått lägenhet nu. den 1 aril är det inflyttning på kämnärsvägen 3. yey:D jag ska bli sambo!

håller tummarna

nu ä det sååååå nära!

lägenhets kris

sitter och väntar på att AFBs sida ska uppdateras. vill hitta en lägenhet nu! hade vari såååå skönt att komma från korridorrummet. börjar bli en aning trångt.

dålig självdisciplin

satans vad långsam man kan vara på att rätta tentor. jag vill ha mina resultat så att jag kan slappna av / flippa ur.

Imorgon är det fotbollsträning igen som gäller. kommer vara helt död imorgon kväll... får se till att plugga allt som behövs på håltimmen på dagen, så att jag kan somna direkt när jag kommer hem efter träningen. Fattar inte hur jag kunde låta det gå så här långt så att jag blev såhär otränad. Det är väl bara att kämpa nu och träna ordentligt, men det är ju sorgligt hur dålig diciplin man har... satan

hos päronen

för tillfället är jag nu hemma hos föräldrarna. Ska försöka strukturera upp mitt liv vad det gäller skola och pengar. Så om en och en halv timme kommer mamma hem och ska fixa till mig.

Imorgon börjar skolan på riktigt och även mitt nya liv. Förhoppningsvis har man även en lägenhet då. chansen är liten, men det finns.... hoppas hoppas hoppas....

lägenhet??

för tillfället känns det väldigt mörkt på bostadsfronten. ligger lite för långt efter i kön på lägenheterna, men det är väl bara att fortsätta leta.

Var på IKEA med john och sofia idag. Köpte ingenting, men det var kul ändå. IKEA är ju alltid en hitt. Hann även med en sväng till ILVA och de har ju SÅ snygga saker... jag VILL flytta nu... och vill vara rik så att det inte är några som helst problem att inreda med de saker man verkligen vill ha, utan att behöva bry sig så mkt om priset... men men... då räcker et ju inte direkt med pengarna från CSN...


Trådlös

Äntligen en helt egen laptop. underbart

Har nu varit hemma ca en vecka från härjedalen och tenta pluggat. redan skrivit en tenta, ganska säker på att den är klarad. men var ju iofs säker på att tillverkningsmetoder var klarad också. nästa tenta imorron och måste bara klara den. vill inte sitta och plugga till konstruktionsmaterialtentan igen!


RSS 2.0