Äntligen tillbaka

Då har man lyckats erövra pappas internet för en kväll igen. Sitter och tittar på Beck just nu.
Skola imorgon mellan 8 och 7... jobbigt. Fyra timmars håla mitt på dagen då vi ska in till stan och äta kinamat. lunchbuffé:D

JAg och mamma har inlett ett projekt att övertala pappa att ajg ska få bo i vår lägenhet. För er som inte vet kan jag ju berätta att våert hus består av olika lägnheter, som vi alla äger. På andra våningen  är det en etta med badrum och kök och balkong och egen dörr urt i trapphuset. Den lägenheten tycker jag och mamma att jag ska flytta in i. Det skulle innebära mer självständighet för mig. Flyta hemifrån, fast fortfarande bo hemma. Det skulle ju vara helt perfekt. Fortfarande kunna utnyttja de bra sakerna med att bo hemma, men kunna låsa in sig när man vill. Men pappa behöver nog ganska mycket mer övertalning.. Vet bara inte hur man ska göra för att han ska gå med på det. Just nu är det nämligen så att han har sitt kontor i lägenheten... vi får la se va som händer;)

piss-dag

90676-15
Hejhej. En riktig skitdag idag. är väldigt väldigt trött. Det enda possitiva jag kan komma på med dagen är att jag vaknade av ett sms från Teodor. en till positiv sak, han ringde lite senare.

Spelade match mot skurup idag. förlorade med 5-2. Riktigt riktigt dåligt. Jag spelade riktigt kasst och lagetn spelade inte heller särskillt bra. efter 10 minuter eller något ledde vi med 2-0 sedan klappade det ihop rejält.

Jag gjorde massa tabbar. speciellt ett mål. halkade när jag skulle plocka upp en hur enkel boll som helst och den rullade in under mig... riktigt riktigt pinsamt måste jag säga...Jag fattar itne varför jag inte kan spela bra när A-lagstränaren är med... då gör jag alla missar. fortsätter det såhär kommer jag ju aldrig att få spela med A-laget...

Sitter just nu och pratar med Emelie på andra sidan atlanten. Det känns konstigt att hon är så långt bort. har ju haft hennehär hela tiden i tre år och nu kan jag knappt snacka i telefon med henne. Men just nu snackar vi i alla fall om att vi ska flytta ihop när hon kommer hem. Ska försöka hitta en tvåa eller trea och flytta in i.. Det hade varit så himla kul om hon börjar plugga. Fast å andra sidan hade det varit kul att bo i korridor också... vi får väl se vad jag gör.

Nä.. nu kksa jag nog ta tag i mitt liv. ska gå ner och stryka, och titta på film. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. jag borde egentligen plugga mer matte också.. men det är ju så tråkigt!!

lägesrapport

90676-14
Just nu så leker livet ganska bra. har riktigt riktigt roligt och trivs jättebra på teknis. har redan fått många nya kompisar och det känns som att jag hittat rätt riktigt bra.

Fotbollen går väl sådär, men just nu kommer den ju i andra hand efter skolan. Hittade lite bilder på veberöds hemsida från matchen mot MFF. Tyckte den här var riktigt fin... talande i alla fall.

Nu ikväll var jag på "dammiddag" nere i M-café. Det var inte roligt. Inta alls fakiskt. Det var några fina sånger som sjöngs och lite killar som strippade, ioch det var ju kul. Men i övrigt var det ju bara tjejer. Det är så tråkigt. Hon jag hamnade brevid var dessutom riktigt typiskt tjejig.- Efter ett tag började hon snacka om att hon som satt mitt emot oss nog hade anorexia... gör man det om någon man inte känner, med någon man inte känner? Nä, sånt är så typiskt tjejer.

I och med att ajg ska spela imorgon höll jag mig ju helt nykter, vilket gjorde att jag blev smått uttråkad. Så när de andra skulle sticka till ÖG-nation cyklade jag hem istället. Jag tror nog jag ska diska undan lite i köket, sen ska jag starta en film och gå och lägga mig. Så kanske jag kan orka spela imorgon.

RSS 2.0